fixed-widthfluid-width

Vakgebied Boekh./Navision
Studierichtingen
Hoger Onderwijs
Sinds 2004 begeeft Info-books zich ook op de markt van het boekhouden.

Er werd gestart met een boek over Navision waarin beschreven wordt hoe je in een ERP-omgeving een boekhouding opstart. Omdat dubbel boekhouden een basisfunctionaliteit is in een ERP-pakket werd een boek Dubbel boekhouden geschreven dat nauw aansluit bij Navision (25 lestijden). Beide kunnen gelijktijdig (1 uur per week) gegeven worden. Een andere mogelijkheid is: eerst dubbel boekhouden volledig, daarna Navision.

Ondertussen heeft Info-books de cursus Navision Basis en Financieel 1 omgezet naar versie 4.0.

ERP wordt alsmaar belangrijker in de bedrijfswereld. Het meest gekende ERP-product is SAP. Maar ook Microsoft heeft sinds 2002 een ERP-pakket overgenomen: Navision. Dit is een Deens product dat wereldwijd de administratieve draaischijf van duizenden ondernemingen is. In Navision zit onder andere een volledige boekhouding, personeelsbeheer, logistiek...

Bij het samenstellen van een boek probeert Info-books systematisch van een probleemstelling te vertrekken. Pas daarna wordt het materiaal aangereikt om dat probleem op te lossen. Centraal in de publicaties staat het oplossen van praktische problemen.
Elk hoofdstuk wordt met een besluit en de opsomming van de belangrijkste doelstellingen afgerond. Het besluit bevat de korte inhoud van dat hoofdstuk, de belangrijkste doelstellingen staan vermeld onder 'Wat je moet kennen en kunnen:'.